מון

רופאת שיניים לא מצליחה לסדר את השיניים התותבות של דודתי

רופאת שיניים עשתה לדודתי בת 88 שיניים תותבות בלסת התחתונה. כל הזמן כואב לה ולא יכולה לשים אותם בפא.(מוציאה ומכניסה אותם בפא בסירוגים). פנינו כבר כמה פעמים לרופא שניסתה לשפשף ולסדר לה, אבל עדיין הם מכאיבים לה ולא יכולה לאכול איתם. כבר 3 שבועות שהיא סובלת בגלל המצב הזה. איך פותרים את הבעיה? יש לציין ששילמנו עבור כל העבודה של הרופא ויש לי קבלה עבור העבודה. תודה מראש על ההתייחסות

יאיר סקלסקי, עו"ד

השאלה מתאימה לפורום רשלנות בטיפולי שיניים: http://www.mishpati.co.il/forum.aspx?forumid=145