מרים

גוף זר-חוט שנשאר מניתוח אורוגניקולוגי

לפני כמעט 5 שנים עברתי ניתוח אורוגניקולוגי בגלל צניחה של שלפוחית שתן. מאז הניתוח היו לי הפרשות כהות במשך שנתיים . אחרי זה הופיע גם דם. פניתי לרופאת נשים ,ביצעתי הרבה בדיקות לשלול ממהרות ו קיבלתי הרבה תרופות ללא הטבה. גם בית חולים בילינסון לא יכלו לעזור. בבית חולים תל-שמורת רופא גילה את הבעיה ,המליץ על ניתוח. הלכתי לחוות דעת שני אצל רופא נשים באופן פרטי ו בביקור ראשון הוצא חוט ואחרי חצי שנה חוט שני. מאז אן לי הפרשות ו דימומים. אם אפשר לבדוק את טיב החוטים לפני תביע על רשלנות רפואית. פניתי מכון תקנים -תשובה היה שלילי. פניתי ל משרד הבריאות ,עדיין לא קיבלתי תשובה , בתודה מרים

יאיר סקלסקי, עו"ד

מרים שלום, אני סבור שעלייך לפנות לאחת מהמעבדות הפתולוגיות הפרטיות הפועלות בישראל. נדמה לי שלהם יש את הידע ואת הסמכות לבדוק רקמות או חפצים המוצאים מגוף האדם. על כל פנים, לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך באשר לצורך בבדיקת החוט שכן תביעה בגין רשלנות רפואית אינה דורשת הוכחה מעבר לכל ספק שהחוט הושאר שם לאחר הניתוח וניתן לדעתי להסתפק ברשומות הרפואיות שהצטברו מאז הניתוח בכדי לעמוד בנטל ההוכחה במקרה זה. רפואה שלמה, יאיר