שי

אבחון מוטעה וגרימת נזק

מה זה שנים אני סבלתי מכאבים בזרוע ובחזה וצלעות צד שמאל. הרופאים טענו שזה חרדות ולקחת כדורים וטיפול פסיכיאטרי. הכאבים לא פסקו וחיי נפלו לשפל. בקשתי m.r.i וסרבו לשלוח טענו פסיכוסומטי. אפילו שהגעתי מופנה למיון על כאבים הסתכלו בדוח הקופה ושלחו אותי עם המלצה לטיפול פסיכיאטרי. לאחר המלצה ויעוץ מקופא פרטי עשיתי ,m.r.i פרטי ונמצא שיש סלט בצוואר שלוחץ על העצב שמקרין לכל אותם מקומות. כעת הקופה התחילה בטיפול הבדיקות מטרה והפניות למרפאות כאב. שאלתי האם אני יכול לתבוע את הקופה ואת היה"ח על הסבל ו הטיפול השגוי שקיבלתי למרות הכאבים העזים?

יאיר סקלסקי, עו"ד

במידה ואבחון מוקדם הי מאפשר טיפול ומניעה של נזקך כיום - נין להגיש תביעה ברשלנות רפואית