ברק

אכזבה מטיפול רפואי בלייזר

שלום, האם אכזבה מטיפול בהסרת שיער בלייזר נחשב רשלנות רפואית? אחרי הרבה טיפולים עדיין יש זקיקי שיער, יש כאב ומעין שריפה בעור. יתכן כוויה

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, באופן כללי אכזבה מטיפול רפואי או טיפול רפואי לא מוצלח אינם נחשבים לרשלנות רפואית. לתוצאה כמעט ואין משמעות לקביעה האם טיפול היה רשלני או לא. על מנת לקבוע שטיפול רפואי היה רשלני יש לבדוק מהן הנסיבות שהביאו לתוצאה הבלתי רצויה והאם ניתן היה להימנע ממנה. במקרה של הסרת שיער ישנם קריטריונים רפואיים מתי, איך וכיצד לבצע את הטיפולים ואם הייתה חריגה מהם אז יתכן שמדובר בטיפול רשלני.