קטיה ליטבק

ביטול טיסה ברגע אחרון עי נורבגיאן-חברה ללא נציגות בארץ

שלום רב, קניתי כרטיסי טיסה לקופנגגן באינטרנט של חברת נורבגיאן. זו חברה שאין לה נציגות בארץ. הכרטיס היה הלוך וחזור והטיסה הלוך בוטלה. לא הציעו לי שום חלופה. עדיין לא קיבלתי את הכסף עבור הטיסה שבוטלה. (הטיסה הייתה אמורה להיות ב 17.8.14) פניתי לחברה והם כל הזמן אומרים שיזכו אותי ולא עושים את זה. בנוסזף הם סירבו לתת לי פיצוי . הם אמרו שהטיסה בוטלה עקב תקלה במטוס וזה לא בשליטתם ולכן הם לא חייבים לתת לי פיצוי מה אפשר לעשות במקרה הזה? תודה רבה מראש, קטיה ליטבק

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

קטיה, שלום רב, מאחר ונורבגיאן פועלת בארץ ויש לה טיסות מנתב"ג הייתי מציע לך לפנות למשרד התחבורה בתלונה. בהצלחה