ורד

קבלת ירושה מקרוב משפחה שחי בחו"ל

קיבלתי דוא"ל שאני אמורה לקבל ירושה מקרוב משפחה שחי בחו"ל מה אני צריכה לעשות מי מסדר את העברת הירושה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ורד, שלום רב, אם את מכירה את מי ששלח לך את הדוא"ל ואת סומכת עליו – תשאלי אותו; אם אינך מכירה את השולח – כדאי מאוד לבדוק את העניין, ולצורך זה צריך, כמובן, לראות את הודעת הדוא"ל.

זהירות

היתה פעם הונאה כזו בצורת הודעה ולאחריה ידרשו פרטים אישיים וגם תשלום על חשבון. זה כמובן לא תקף אם את יודעת מי האדם שנפטר וקרבתו אליך וכמובן מי המודיע עורך דין? בכל מקרה תבקשי לראות את הצוורה בה כתוב שמך ומי המוריש ! וטלפון של האדם שמודיע לך.