אילנה

הבן שלי הסתבך עם בחורה באינטרנט מחו"ל

שלום, הבן שלי הסתבך עם בחורה באינטרנט ואני מאוד חוששת ממה שיכול לקרוא.בבקשה אל תגידו לי לחנך אותו כי אני יודעת שהוא היה טיפש גמור אני רק רוצה תשובה כי אני עכשיו חוששת מאוד. הוא בן 20 ודיבר עם בחורה בגיל שלו שגרה באוזבקיסטן. הם דיברו והיא הסכימה אחרי כמה זמן לשלוח לו מרצונה תמונה שלה חצי ערומה. ואז הוא אמר לה שאם בא לו הוא יכול לפרסם את זה בפייסבוק. הוא לא איים עליה או משהו אבל אמר שאם בא לו עכשיו הוא יכול. אם עכשיו היא הולכת להתלונן על זה, מה בעצם קורא? איך התהליך הזה ועוד עם מדינות כמו אוזבקיסטן? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אילנה, שלום רב, איני יודע מה בדיוק בנך אמר (או כתב) לאותה בחורה. על כל פנים, כדאי שהוא יבהיר לה שהוא לא התכוון ברצינות ושהוא לא יפרסם את התמונה. אם הבחורה מרגישה מאוימת היא יכולה להתלונן. קשה לומר מה יתפתח מתלונה שמוגשת באוזבקיסטן, אבל כדאי מאוד להבהיר לה שאין כל סכנה של פרסום התמונה כדי שהיא לא תרגיש מאוימת.