ירון בוכנוולד

נסיון עקיצה באתר הכרויות

הכרתי בחורה צרפתייה באתר הכרויות בינלאומי, שטענה כי היא עובדת בחוף השנהב, בהתחלה היא התנהגה כמעונינת בהיכרות רומנטית, לאחר מכן התחילה לספר סיפורים על כך שהוריה מתו והילדה שלה מתה והיא חולה וכו.. וניסתה לסחוט ממני כסף..כמובן שניתקתי מגע. יש לי צילום של הדרכון שלה שביקשתי שתשלח לי כבר בתחילת ההיכרות, הדרכון צרפתי, למי עליי לפנות כדי להזהיר מפניה? ודרך אגב על נסיון עקיצה חל איזשהו עונש משפטי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ירון, שלום רב, יש אתרי אינטרנט שמרכזים מידע על נוכלים הפועלים ברשת ועל ניסיונות תרמית. אתה יכול לדווח להם. אני מניח שחוץ מזה אין משהו יעיל לעשות ואם מישהו יצליח להגיע לרמאי אז לפי ניסיוני סביר מאוד שהוא ימצא שהרמאי אינו בחורה ואינו צרפתי ואולי גם אינו בחוף השנהב.