גבי

תביעה נגד שופט שכתב פסק דין שקרי המהווה הוצאת דיבה

שופט התעמר בי והתנקם בי במהלך משפט פלילי, וכתב הכרעת דין שקרית בידועין שהיא בדיית לב שלש השופט ,הדבר מהווה מהווה לשון הרע והוצאת דיבה, אני רוצה לתבוע את השופט ,אבל בישראל עקב המבנה המונופליסטי של מערכת המשפט הדבר לא יתאפשר, אני רוצה להגיש נגדו תביעה משפטית בינלאומי. האם זה הפתרון שלי? מה עליי לעשות כדי להגיש תביעה משפטת בינלאומית

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

גבי, שלום רב, הדרך שלך לתקוף את פסק הדין הוא בערעור, ואם אתה יכול להוכיח שהכרעת הדין "שקרית" (ולא כל טעות בה היא "שקר") אתה יכול להתלונן בפני נציב הקבילות על שופטים. אין לך כל דרך לתבוע את השופט (או כל אדם אחר) בתביעה בינלאומית. לא קיים בית משפט בינלאומי לדיון בתביעות אזרחיות בין אנשים.

גגג

השופט התעמר לי לאורך המשפט ולא נתן לי להגן על עצמי וכפה עליי יצוג מצוצמם של סנגור ציבורי כדי לסתום לי את הפה. אין לי מה לערער על הליך משפטי לא הוגן, זה חסר סיכוי השופט בכוונה ניסה לקבור אותי ולפגוע לי בשום וחפות. האם אני לא יכול לתבוע את המדינה עקב הליך משפטי לא הוגן שכתוצאה מכך נכתב פסק דין שקרי בידועין ולא זה לא טעות, זה שקר ביודעין כחלק ממהתעמרות של השופט בי כנאשם, הוא מנצל את מערכת היחסים ביני לאחד הצדדים כדי לקבל יחס לא הוגן

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

לא, אינך יכול. הדרך היא לערער