אורנה רייכין

הלואה מחברת אשראי חוץ בנקאי

חברת האשראי העבירה לי הלואה לחשבון ללא בקשתי והחלה לגבות אותה רק כחרי חודשיים הבחמתי בדבר וכשפניתי אליהם הם טענו שנעשתה טעית והתנצלו ההלואה אומנם ללכ ריבית אך עדין אינח יכולים לנהוג בו כשלהם. האם כני יכולה חעדות משהו בענין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אורנה שלום רב, אם הבנתי נכון מהשאלה העבירו לחשבונך בטעות הלוואה ללא ריבית. כשגילית את הדבר החברה שהעבירה את ההלוואה התנצלה. אני מבין שלא נגרם לך נזק ולכן איני רואה מה הבעיה. איני מבין גם מדוע שאלתך קשורה לפורום משפט בינלאומי.