אבי

כסף בתשלומים

האם כשמקבלים סכום של מעל 150,000$ מחו"ל בתשלומים צריך ליידע את הרשויות כדי לא להסתבך בהלבנת הון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! ישנם מספר פעולות שכדאי לבצע בטרם מקבלים ו/או מעבירים סוכמי כסף משמעותיים מחו"ל ואל חו"ל. כיום הבנקים מערימים קשיים רבים בקבלת כסף מחו"ל וכן אף לאחר קבלת הכסף מחוייב הבנק בדיווח לרשות לאיסור הלבנת הון. על כן, מומלץ לפנות טרם קבלת הכסף לייעוץ ולווי של עורך דין מומחה מיסוי, ובעדיפות על יוצא מערכת בנקאית לשם טיפול בעניין זה והסדרת הבעיות טרם ה"הסתבכות" עם הבנק שכן לאחר מכן הדברים הופכים קשים ביותר. אנו כאן במידת הצורך במספר 03-5522275 בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון