יעל

מכירת דירה בחו"ל והעברת הכסף לארץ

שלום בעלי עולה חדש שנה חמישית שמתגורר בארץ ומכר דירה בארגנטינה בשווי 80,000 דולר ורוצה להעביר את הכספים לארץ? באיזו דרך יוכל לעשו זאת והאם הוא חייב דיווח? ראוי לציין כי אנחנו מפשים את העלויות הכי נמוכות להעברה בכדי שישאר לנו יותר כסף למשכנתא. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! באם בעלך הינו עולה חדש מארגנטינה, הוא אינו נדרש בתשלום מס ו/או דיווח בישראל על מכירת הנכס והעברת הכסף. הבעיה העיקרית שאני רואה בעניין הינה העברת כסף מארגנטינה, שכן העניין קשה ולא פשט כלל כיום.. וכמובן, יש לדון עם הבנק ע"מ שיאפשר קבלת הכסף בישראל. נשמח לעמוד לשירותכם ולהציע פתרונות אך הפורום אינו המקום לעשות כן. תוכלו ליצור עימנו קשר במספר 03-5522275 ולהיוועץ בנו ואף לתאם פגישת ייעוץ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון