יוסף ממן

העברת מט״ח מחו״ל לארץ

איש תושב הארץ, מנהל חשבון בחו״ל ורוצה להעביר סכומים למחייתו בארץ. שנים קיבל אותם ללא בעיות. הדברים השתנו בזמן האחרון. מה הם המסמכים שהוא נדרש להציג לקבלת כספים למחייתו כמקודם. האם יש הגבלה בסכום ?

עו"ד איתי ברכה

יוסף שלום, אכן, יש שינוי ברגולציה. בעקבות כך, תידרש להמציא הוכחות על מקור הכספים ועל תשלום מס בינ"ל. מכיוון שהשאלה אינה מפורטת דיה וזהו אינו נושא שניתן לסכמו במספר שורות, באפשרותך להתקשר אל משרדנו ונשמח להרחיב ולעזור ככל האפשר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון