אנה

ארנונה כפולה בהפתעה במגורים בישוב

שלום, אני גרה בישוב בשומרון מזה 4 שנים ומשלמת שכירות ומיסי ישוב אחת לחודש. כשעברתי לשם עדכנתי כתובת במשרד הפנים. לאחרונה קיבלתי חיוב ארנונה מרוכז (סביבות 9,000 ש"ח) מטעם המועצה האזורית. כמוני קיבלו את החיובים המרוכזים הנ"ל תושבי ישוב רבים. מסתבר שיש 2 ארונונות שיש צורך לשלם: לועד המקומי, ולמועצה האזורית. מסיבה שאינה ברורה רק לאחרונה הועבר למועצה האזורית פירוט תושבים מדויק מטעם הישוב (הישוב טוען כי המועצה אינה מעדכנת אצלה שינויים למרות שכבר הועברו בעבר). האם יש משהו שניתן לעשות על חוסר אחריות של אחרים (ולא ברור מי). יש בידי קבלות מטעם הועד המקומי על תשלום ארנונה. האם יכולים לחייב אותי במרוכז על 4 שנים למרות שלמיטב הבנתי לא הייתה זו אחריותי לעדכן את המועצה??

עו"ד לנגר נמרוד

אני צריך לראות את השומות והחיוב שקיבלת. nimilanger@gmail.com תוכלי גם לדבר איתי בטלפון 0523259284

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה