עידן

העברה ליחידה קרבית אחרת

הייתי ביחידה חודש וחצי ,ביקשתי העברה ליחידה אחרת מגד הבטיח לי העברה לבקום , אך הורידו אותי למפקדה של הגדוד, השאלה שלי למה העבירו אותי לגדוד סיימתי 02 ונפלטתי הייתי מוכן להתחיל טירונו מהתחלה במקום אחר, גם לא השאירו אותי בגדוד הרבה אנשים אמרו לכבול וזה השאלה מי אחראי לזה המגד ? המפ ? השלישות ? או שאין סיבת כבילה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

עידן שלום רב, לא ברור מפנייתך אם הדבר שאתה מעלה מהווה בסיס לקבילה או לא. הבטחת המג"ד - כיצד ניתנה? האם בכתב? בכל אופן - אינני בטוח כי יש בסיס לקבילה אך באפשרותך לנסות מול נקח"ל. בהצלחה