אבי

פטור ממילואים עקב בעיה נפשית

שלום רב. ברצוני להוציא פטור ממילואים עקב בעיה נפשית (חרדות ודיכאון שלאחר שירות מלא כלוחם). אני לומד ראיית חשבון ואני נורא חושש שמה קבלת הפטור עקב בעיות נפשיות ירדוף אותי במקומות עבודה לאחר שאסיים את לימודיי. מלבד משרות הביטחון הממשלתיות למינהם (שב"כ וכו'..), האם לצבא יש אישור לפרסם את בעיותיי המופיעות בגליון הצבאי האישי? אשמח לתשובה. בתודה ובברכת שבוע טוב.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

על מידע רפואי שקשור בעניינך חלה חובת סודיות לפי חוק. לפיכך, על מידע שאתה מעביר לצה"ל חל חיסיון וכל עוד לא חתמת על ויתור סודיות רפואית כלפי גוף כלשהו צה"ל איננו רשאי להעביר לגוף אחר מידע אודותיך אלא אם הדבר נעשה על פי חוק או צו בית משפט.