מיכל

אי שירות צבאי משפיע על עריכת דין

הייתי מאוד רוצה ללמוד משפטים להצליח ולעלות למעלה במקצוע כעורכת דין אך יצאתי מהצבא על פרופיל נפשי למרות שבתעודה שלי רשום בריאותי, רציתי לדעת האם זה יכול לפגוע בי שלא עשיתי צבא במקצוע עריכת דין והאם זה משפיע על תנאי קבלה למקומות מסויימים (עבודה במשרד בטאבו וכדומה)?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לפרופיל נפשי \ רפואי ו\או לעובדה שלא סיימת צבא יכולה להיות השפעה בכל שירות ציבורי שהוא וזה תלוי בתפקיד פרטני זה או אחר. יחד עם זאת אין מניעה פרטנית לעיסוק בתחום המשפטים.