רון

לאחר תאונה ללא נפגעים

לכבוד: עו"ד שלום רב מבקש לקבל הכוונתך בנושא פנייתי . כנהג צבאי, לקראת שחרור עשיתי תאונה ברכב צבאי מפקדי (מאחורי הקלעים) סידרו הנושא במצ"ח. *האם לראות את המקרה כסגור ולהמשיך בדרכי ? *האם לגשת למצ"ח לשתף ולספר את עמדתי ? *האם יש סיכוי שהנושא יצוץ וירדוף אותי בעתיד ? *האם אני צריך לקבל לידיי אישור מסוים ממפקדי -כביטחון ? *האם לערב ולשתף מפקדים נוספים בשרשרת הפיקוד ? בתודה מראש בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רון שלום, תאונה ברכב צבאי מערבת חקירת מצ"ח רק במידה וישנם נפגעים או אם סכום הנזק עולה על הסך הקבוע בחוק. אני לא מכיר מצב שמפקדים "סוגרים" תיקים... או "מסדרים" דברים במצ"ח... כצעד ראשון הייתי במקומך מנסה להעמיק את הבירור מול המפקדים הקיימים (ואולי גם מפקדיהם) ולבקש אישור על כי נסגר נושא התאונה בה היית מעורב.