אביטל

הוצאת ימי מחלה בהריון

שלום, אני עתידה ללדת בפסח. מסיבות שונות (שלא רלוונטיות שאפרט כאן) אני לא מעוניינת להגיע יותר לעבודה. ממש ברמה שלא מסוגלת יותר לראות את המקום.. האמת היא שאין סיבה, אני מרגישה טוב והכל בסדר ולכן אינני חושבת בכלל על שמירת הריון כי אני מבינה שזה קשה להוציא, אך תוהה אם אוכל לנצל את ימי המחלה שלי. יש לי המון ימי מחלה שלא נוצלו. סביב 80 + האם טכנית צריכה להיות בעיה? בהנחה שאני "ממציאה" כאבי גב חזקים, טחורים וכו'. סליחה על הישירות.. אבל יש סיבה מאוד רצינית בגינה אני לא מעוניינת להגיע לשם.. רופא עלול לעשות בעיה על ימי מחלה? ברור שלא יתנו הכל בוואת אחת.. שבועיים שבועיים.. אשחק עם רופא משפחה ורופא נשים. חשבתי מתחילת החודש הבא ועד הלידה. האם ביטוח לאומי יכול "לעלות על זה"? ולסבך? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

למרות חוסר הנוחות שלי מהשאלה שלך בתוך פורום משפטי, אשיב לך כי ימי מחלה אינם קשורים לביטוח הלאומי.