סיון

הריון שני לאחר התפטרות

אני אחרי חופשת לידה של 6 חודשים והתפטרתי מהעבודה כדי להיות עם הילד . ניכנסתי שוב להריון רציתי לדעת אם מגיע לי כסף מביטוח לאומי או משהו כי כרגע אחרי התפטרתי כדי להיות עם הילד ואני יחתום בלישכה 3 חודשים ואז אם אני לא חוזרת לעבודה לא יהיה לי בכלל הכנסה ... ? ובכלל אם יש המלצות להתנהלות כלכלים בסיצואציה שלי .. בתודה מראש :)

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

מותר לך לחתום אבטלה במידה ואת עומדת בתנאי הזכאות. אפשרות נוספת היא לבדוק הבטחת הכנסה. או למצוא עבודה, אפילו זמנית עד ללידה (כגון מילוי מקום).