לנדסמן גליה

תקבול בגין שנות וותק לפנסיה

שלום , אני מורה לשעבר במערכת החינוך , הנני היום בגיל 63 ופרשתי בחודש ספטמבר 2016 לגימלאות , אני זכאית לקבל 56% פנסיה שאושרו לי ממשרד האוצר . (כעובדת מדינה ) לפני תחילת עבודתי במשרד החינוך - עבדתי בבתי ספר פרטיים וצברתי וותק של 7 שנות וותק פנסיוני במבטחים , האם אני זכאית היום לקבל תגמול פנסיוני בעבור 7 בשנים הנוספות . (מאיזה גיל אני זכאית לקבלת פנסיה עבור 7 שנים הללו ? ) תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

שלום גליה כדי לברר את זכויותייך במבטחים עלייך לפנות לקרן. יש הבדל בין הפנסיה התקציבית שאת מקבלת ממשה"ח לבין הסכומים שנצברו לך במבטחים וזכויותייך לגביהם, מציעה לפנות ישירות למבטחים ולברר.