שירן

זכויות עובדת בחופשת לידה

היי אני עובדת בחברה מעל 8 שנים ויוצאת לחופשת לידה בדצמבר, בזמן האחרון החברה מארגנת נופש חברה לחול כל סוף שנה דהיינו דצמבר ינואר. השנה החברה לא מאשרת לי לצאת לנופש החברה עקב כך שאני בחופשה והם לא יכולים לשלם לי על ההשתלמות או על הביטוח הרפואי. השאלה אם זה תקין ? באמת יש חוק כזה? או שאני זכאית לצאת לחופשה ? יש לציין שאני לא מעוניינת בתשלום על ההשתלמות או ביטוח רפואי מכיוון שאעשה פרטי. אשמח לתשובה מהירה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אין תשובה בחוק לנושא המועלה על-ידך. ניתן לטעון כי הדרתך מנופש החברה הינה אפלייה על רקע היריון ולידה, במיוחד כאשר את מציעה לשלם עבור הביטוח ושאר תשלומי אקסטרה כיו"ב .