ויקי

חזרה לעבודה לאחרי חופשת לידה

אני עובדת במקום העבודה 5 שנים, נמצאת בחופשת לידה, אמרתי למעסיק שאני מתכוונת לחזור לאחרי 4.5 חודשים, הוא נתן לי להבין שהמחליף שלי נשאר במקום שלי כי הוא מרוצה ממנו ולא מתכוון להחזיר אותי לתפקיד שלי גם יציעה לי כל מיני תפקידים פחות טובים כמובן שסירבתי, הוא אמר שהוא יחשוב על הכל ויחזור אלי, כרגע הוא לא חזר אלי. לא יודעת מה לעשות, האם לשאול אותו מה הוא יחליט או להציע שישלם לי 3 חודשים ויתן לי מכתב, אם הוא לא יחזיר אותי למקום שלי האם אני יכולה לתבוע אותו? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

בהחלט כן! את מתארת סיטואציה לא חוקית, פני ליעוץ משפטי פרטני כדי לבחון את המשך הפעולה.