אילנה

האם היתן להרים גדר סגורה בגובה 3 מטר ?

שאלתי כזאת אני גרה בבית פרטי ולי יש חלקה ,מוגדרת ולה יש גדר משותפת עם השכן ,השכן החליט על דעת עצמו וללא אישור מימני להרים לוחות מתריס אטומות בגובה 3 מטר על הקיר הקיים שבוא כבר בגובה כ 1-25 בערך כך שנוצר קיר אטום בגובה כ 5 מטר,דבר שיוצר סגירה של האוויר הזורם,אי כניסת שמש ,משהוא מחניק,סגור ,גטו!! האם מותר לו לעשות זאת? אם אסור לו לא למי עלי להגיש תלונה? רשויות? או בתי משפט? אודה לתשובתך

עמנואל סולומונוב,עו"ד

על מנת לבנות את שבנה השכן היה עליו לקבל היתר בנייה מהועדה המקומית לתכנון ובניה,דבר שכנראה לא נעשה על ידו. שלב ראשון מציע לפנות לועדה המקומית ולהתלונן בפניה והם כנראה יורו לו להרוס את אשר בנה.ככל שלא יעזור,יהיה צורך לפנות לביהמ"ש או למפקח על המקרקעין-בהתאם לצורך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה