חיליק

שינוי תב"ע נקודתית באמצעות אדריכל

שלום יש ברשותי פסק דין חלוקה לארבעה מגרשים קרי כל מגרש 470 מטר ויש מעבר משותך לשני דיירים הכל רשום בטאבו כהערת אזהרה חתום יש הוראות פסק דין שמציינות שאני יכול לגשת לועדה לתכנון ולבצע תיקון תב"ע נקודתית שינוי קווי שניין לטובתי פסק הדין מהווה חתימת השכנים ומציין במפורש שהם לא יוכלו להתנגד כך שלא תיהיה בעיית התנגדות שכנים אין תזוזות שטחים אלא רק שינוי הגדרת בעלות על שני פינות במגרש שהמודד הבקיע אותם לטובת השכן שדרש וכו אבל בית המשפט החזיר לנו אותם הבנתי מהמודד הבעייתי תירץ שזה נעשה לכניסת רכב יעני בסיבוב למעבר אולם יש 3 מטר מדרכה והרכבים כלל לא מגיעים לכיתום את הפניה שלהם הם מבצעים הרבה לפני זה פסד מציין איסור הקמת עמוד חשמל פח זבל וכו כי השטחים חוזרים לבעילהם המקוריים כיום אני מעוניין לבצע שיוני תבע נקודתית באמצעות אדריכל 2 האם הועדה מקומית יכולה לסרב לתיקון תבע נקודתית מטעמים שלה (כי הועדה לא צד בפסק דין ) ואו מחוזית תאשר לציין כי שוחחתי עם מהנדס הועדה פ"ת בטלפון והוא מסר שהם מתיחסים לפסק דין כאל "חוק" כך שלא נראה לי שתיהיה בעיה עם הועדה אבל השאלות כאן לקבל חוות דעת מקצועית סיכום שיש פסק דין זה זורם יותר טוב בועדה????? השינוי תבע ואו האם יש מצב לבקש סעד בית משפט ולהמשיך עם זה משפטית? לציין כי הפסק דין משנת 2004 ואינו יכול להתיישן הוא מחייב חליפים גם עד 500 שנה קדימה התשובה שהייתי רוצה לקבל היא כלדקמן: שיש פסק דין הועדה זורמת ולא מקשה במיוחד שפסק דין מציין מפורשות שפסד מהווה את חתימת השכנים ולא יהיה התיינשות לחליפים וחליפי מדובר בשינוי נקודתי שאך ורק משיב בעלות בהגדרה את הפינות שנקטמו.......... הוועדה לא תלחם על דבר פעוט מדור על 3 מטר מרובע וכו

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, אין מספיק נתונים כדי להשיב לשאלתך. יש לקבל נתונים נוספים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה