אחמד

זכויות בנייה (אחוזי בנייה )בין שתי תוכניות מאושרות

שלום רב באחת התוכניות החלות על שכונה מסוימת קבעה התכנית אחוזי בנייה 108% כולל. התכנית הזו אושרה לפני שנת 89 . אחר כמה שנים אושרה תכנית חדשה שמהווה "שינוי והשלמה" לתכנית הישנה. בתכנית החדשה הוגדלו אחוזי הבנייה ל-144 . במקרה של תוספת בנייה באחד המגרשים בשכונה האם אפשר לבקש זכויות בנייה ע"פ התכנית החדשה החלה במקום ? מה תקף מבחינת אחוזי בנייה מותרים ? ע"פ הוועדה מגיע למגרש אחוזי בנייה ע"פ התכנית הישנה רק !!! תודה מראש

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, יש לעיין בשתי התכניות על מנת לתת תשובה מאחר ואין לי מספיק נתונים להשיב לך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה