יובל

רוצה משמורת משותפת על הילדים

שלום, אנחנו פרודים אך גרים במרחק קצר זה מזו (שני רחובות) רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי לקבל משמורת משותפת תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום משמורת משותפת מתייחסת לחלוקה שווה ( עד כמה שניתן) בין האב לאם בימי השבוע בהם שוהים הילדים עם הוריהם, מגורים קרובים אחד לשני, בתים המתאימים לילדים , מעורבות ההורים בחיי ילדיהם, יכולת הורית טובה של ההורים ושיתוף פעולה בין ההורים. הדרך הטובה ביותר להסדיר משמורת משותפת הינה בהסכם בינך לבין אשתך. יחד עם זאת במידה ותעתור לבית המשפט בסוגיה זו, ובית המשפט ימצא כי מתקיימים התנאים שצוינו ישנה סבירות גבוהה ביותר כי תתקבל עתירתך. יש לציין כי ישנם אף מקרים בהם התקשורת בין ההורים אינה תקינה ולמרות זאת עשויה עתירה שכזו להתקבל. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום