אריק

דירה שנקנתה מכספי הפרטי אחרי הנישואין

שלום.. אני נשוי בשנית וכשנה לאחר הנישואין מכרתי עם האקסית שלי דירה שהיתה בבעלותינו.. במחצית מסכום המכירה קניתי דירה הרשומה על שמי בלבד ובה אני ואשתי הנוכחית מתגוררים. ברור לשנינו כי הדירה הזו שייכת לי בלבד והיא תורש ברבות הימים לילדי.. האם תוכל אשתי עם לכתי לדרוש חלק בדירה? איך אני מעגן חוקית את העובדה שזוהי דירתי שלי בלבד.. הסכם ממון? עם צוואה? אודה על סיוע במידע.. אריק

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית יש לציין כי הסכם ממון חל בעוד האדם חי והצוואה נכנסת לתוקפה בעת מותו של האדם. על מנת להבטיח כי הדירה תיוותר בבעלותך בכל עת, הן בחייך ואף לאחריהם , רצוי לחתום על הסכם ממון אשר יביא לידי ביטוי באופן ברור ונהיר את ההסכמות בנוגע לדירה האמורה וכן להכין צוואה אשר תתייחס לדירה ולרצונך לאחר אריכות חייך. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום