דבורה

האם הסכם ממון יכול לאפשר לאשה לגור בדירת הבעל לאחר מותו למרות שיש יורשים אחרים לדירה

אם הבעל חותם בהסכם הממון עם אשתו לאפשר לה להמשיך לגור בדירתו לאחר מותו עד יום מותה אבל את הדירה עצמה הוא מוריש בצוואה ליורשים אחרים. האם באמת היא יכולה להמשיך לגור שם לאחר מותו? (שהרי יורשי הדירה יכולים לכאורה אפילו למכור את הדירה לצד שלישי)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון חל בחיי האדם. הצוואה לעומת הסכם הממון מתייחסת לזמן לאחר סיום חיי האדם. הצוואה היא זו קובעת את אשר יהא ברכוש האדם לאחר אחרית ימיו. במקרה של סתירה הנושא יובא בפני בית המשפט . בהצלחה ליאור יניר , עו"ד מנהלת הפורום