סימהנ

הסכם ממון לאחר נישואים

שלום רב, אני נשואי משה כ 3 שנים לפני שנה רכשתי דירה וההורים של אישתי נתנו לנו כ 900000 ש"ח במעמד נתינת הכסף הצעתי לחתום על הסכם ממון אך הם סרבו. כייום חודש לאחר קבלת הדירה הם רוצים שאני אחתום על הסכום שהם בתחליה נתנו לנו בנתנה. יש לציין כי גם לקחנו משכתא משותפת לשם השלמת הסכום של הדירה , השאלה הנשאלת האם בחוק אני חייב לחתום גן לאחר קבלת הרכוש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם הינו מסמך המביא לידי ביטוי את ההסכמה של הצדדים, הן בטרם קבלת הרכוש והן אחריו. במידה וצד אינו מסכים לא ניתן לחייב לחתום על הסכם. עם זאת על מנת שלא להגיע לסכסוכים מיותרים רצוי להגיע להסכם אשר יביא לידי ביטוי את זכויות כל הצדדים זכויותיהם כיום והן הזכויות העתידיות. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום