דייגו

ניסוח הסכם ממון פרטי

לילה טוב אנחנו זוג שעומד להנשא וממש לא אוהבים את הרעיון של לעשות הסכם ממון אצל עו"ד ולהתחיל לחלק הכל כאילו מחר נפרדים רוצים לכתוב הסכם ממון םפשוט ודי קצר שאומר שיום הערך הוא יום הנישואים , כל מה שהיה לכל אחד מאיתנו עד יום החתונה נשאר שלו בחלוקת רכוש אם חלילה תקרה ומה שנצבר יחד חצי חצי וזהו לדוגמא - אם היה לצד אחד בעוש חצי מליון שח ולצד השני 800 אלף ןובפנסיה היה 300 אלף לכל אחד - אם קורה פירוד כל אחד לוקח את שלו מה שנצבר בחיים המשותפים 50%-50% והפנסיה כל מה שנצבר מהתחלת החיים המשותפים אפשר לדון עליו אנחנו רק צריכים עו"ד שיחתום לנו על ההסכם טרם החתונה לא מוכנים להתחיל להכנס להתפלפלות של ההסכם כי כמו שאמרתי אנחנו לא ככ שמחים לעשות אותו אבל גם מבינים שזה יכול למנוע בלגן אחכ האם הדבר אפשרי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום לכל תחום ישנם את בעלי המקצוע המתאימים והמתמחים בנושא. אין ספק שלא ניתן לכפות על איש לגשת להתייעץ אך הסכם ממון הינו הסכם אשר אמור ללוות אתכם גם לאחר עשרות שנות נישואין. רצוי מאוד לעשות את ההסכם באופן מקצועי, כפי שעושים בכל תחום אחר בחיים. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד , מנהלת הפורום

דייגו

קודם כל מודים לך על התגובה המהירה, דבר שני - ברור לנו שזה לא "מקצועי" אבל זו הדרך שבחרנו... איך טכנית מאשרים הסכם שכזה? הולכים לפגישה אצל ע"וד ופשוט שיחתים אותנו בפניו שההסכם מקובל על שנינו (כאמור אנחנו לפני החתונה) תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

מומלץ כי ההסכם יקבל תוקף של פסק דין מעם ערכאה משפטית בהצלחה ומזל טוב