אלי

סימן מסחר תלת מימדי :

שלום, איפה אני יכול למצוא סימן מסחר תלת מימדי שהתקבל? איך מחפשים כזה במאגר החיפוש של הרשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איילה לוי-שטרן

אלי שלום, סימן תלת-מימדי הוא סימן דמות. לכן, על מנת לאתר במאגר סימני המסחר סימנים תלת מימדיים יהיה עליך לשנות במסך החיפוש בשורת התצוגה את האפשרות ל"דמות" / image . אפשרות זו תעלה תוצאות של סימני דמויות דו-מימדיים ותלת מימדיים יחד. לא ניתן לצמצם את חיפוש לסימנים תלת מימדיים בלבד. דוגמאות לסימנים רשומים תלת-מימדיים: סימן מס' 240724 -- Vaseline Jar סימן מס' 114542 -- TOBLERONE סימן מס' 259321 -- JACK DANIEL'S סימן מס' 236294 – iPhone4 * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא איילה לוי-שטרן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס