חיים

ההבדל בין פרוטוקול מדריד והסכם מדריך

שלום, רציתי לדעת בבקשה מה ההבדלים המשמעותיים בין ההסכם לפרוטוקול? מה חשוב לדעת לגבי כל אחד מהם? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איילה לוי-שטרן

שלום חיים, הסכם מדריד מ-1891 שהתכוון לייצר מערכת רישום בינלאומית של סימני מסחר, לא השיג את מטרתו ממספר טעמים, העיקרי שביניהם- אי הצטרפותן של מדינות מפתח כמו ארה"ב, אנגליה ויפן להסכם זה. כמו כן, בעקבות ההסכם לא הוקם גוף רישום בינ"ל שהיה אמון על יישום מערכת הרישום. פרוטוקול מדריד מ-1989, שאומץ על ידי ישראל ב-2010, אומץ גם על ידי מדינות המפתח שצויינו ונתן מענה ליישומה של מערכת רישום זו בדמות הקמת משרד בינ"ל שיהיה אמון על הרישום במדינות החברות בפרוטוקול. בברכה, איילה * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס