סיון

שינוי סימן במהלך בחינה

שלום, שלום, האם ניתן לשנות סימן במהלך בחינה בעקבות הערות הבוחן לדוגמה.. אי משפיעה מחיקת סעיף 37 לפקודה? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איילה לוי-שטרן

היי סיוון, אשמח אם תוכלי לפרט לאיזה סוג של שינוי את מתכוונת ואז אוכל לענות בפירוט. סעיף 37 לפקודה אכן בוטל, אך לא הבנתי את שאלתך לגבי השפעת ביטול הסעיף על האמור. בברכה, איילה * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

זיו

שינוי כלשהו בכדי להתגבר על ליקויים שהועלו בבחינת הסימן

item.Author מנהל הפורום עו"ד איילה לוי-שטרן

שלום רב, השאלה כללית מידי- יש מספר שינויים שניתן לבצע בבקשה לאחר שהוגשה לאור הערות הבוחן (בד"כ מותר יהיה להוסיף סימן בית, לצמצם את רשימת הסחורות/שירותים, לשנות את שם המבקש/ת או בא הכוח). לגבי כול שינוי אחר (כמו למשל, שינוי בעיצוב הסימן), הרשם לרוב לא יתיר את השינוי ויעמוד על הגשת בקשה חדשה. אני מציעה לפנות לייעוץ משפטי על מנת לבחון מה דרכי הפעולה המומלצות לנקוט בהן במקרה זה. בברכה, איילה * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס