יפעת

רישום דומיין כסימן מסחר

האם ניתן לרשום סימן מסחר עם סיומת .com או .co.il? תודה, יפעת

עו"ד ניב מורן

יפעת שלום רב, ככלל אין מניעה לרשום סימנים עם סיומת של שם מתחם. אך יש לזכור שכשירות הסימן לרישום תיבחן בעיקר על פי הרכיב שקודם לסיומת .com או co.il, שכן הסיומת היא גנרית ואינה ייחודית. בענין זה, רשם סימני המסחר סירב לרשום את הסימנים rentalcars.com ואת הסימן hotels.co.il בטענה שמדובר בסימנים תיאוריים לחלוטין. בברכה, ניב * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס