אאא

מידע על חייב

לפניי 3 שנים בחור נחמד עקץ אותי בסכום לא מבוטל .בשל איומים על חיי ויתרתי על האפשרות לגבות את החוב לאחרונה נתקלתי בבחור מסתבר שהבחור עוקץ סידרתי לאחר בירור עליו הבנתי שהוא נמצא בהליך פשיטת רגל מה שכן הבחור חיי כמו מלך נוסע על רכב יוקרתי משכיר דירה שאלתי האם יש דרך למסור עליו מידע אם כן למי אני פונה כמובן בעילום שם אך קורה שהוא חיי בפזרנות שכזו בלי פחד אבל על חובותיו הוא משלם 500 ש"ח ומוסדות החוק לא עושות מהומה

סמדר בוכובזה, עו"ד

והתשובה היא כן היכנס לאתר של הכונס הרשמי לפי ת.ז. של החייב כך תדע מי המנהל המיוחד טלפון ומייל...כתוב למנהל המיוחד כמו כן תוכל להגיש בקשה מתאימה לבית המשפט המחוזי - שם מתנהל הליך הפשט"ר : "בקשה לבטל צו כינוס וכל הליכי הפשט"ר" ממליצה לך להגיש תביעת חוב תוך 1/2 שנה מיום צו הכינוס בהצלחה http://apot.justice.gov.il/poshtim/Main/Tikim/wfrmListTikim.aspx