סער

משכורת הועברה לחשבונה של אמא שלי ,בזמן יצירת החובות

שלום רב, במהלך יצירת החובות וההזנחה מצידי של המצב,בחרתי להעביר את המשכורת לחשבון אמא שלי,מכיוון שהיה עיקול על המשכורת. הרשם,בחקירת יכולת מסוגל לשאול מה הסיבה שלא הגעתי להסדר והעדפתי להעביר כספים לחשבון אחר ? בנוסף האם זה נושא שהם שמים עליו זרקור ?או שפשוט מתרכזים בפתרון הבעיה והגעה להסדר? שיהיה בוקר נעים לכולנו

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

בוודאי שעשויה להיות בעיה לאמך, אם הרשם ישים לב כי החשבון של אחר, עשוי להיות חשד להברחבת כספים