אהרון

הפטר לאשה שלא הוכרזה כחייב מוגבל באמצעים

שלום בתי אם חד הורית +4 ילדים קטנים...(גרושה), משלמת ע"פ החלטת ההוצאה לפועל חוב לבנק לאומי ... בתשלומים חודשיים של 250 ש"ח כ"א , לאחר חקירת יכולת ,תשלומים אלו אפילו לא מכסים את גובה הריבית השנתית... כך שהחוב הולך ותופח.... רציתי להגיש בשמה בקשה להפטר(היא משלמת כבר 3.5 שנים) אולם ראיתי שרק מי שהוכרז כחייב המוגבל באמצעים יכול להגיש בקשה כזו האם נכון הדבר? ומה עושים? תודות מראש

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

האם יש לך תיק איחוד? או שיש לך רק תיק אחד? לא הבנתי זאת מהשאלה... עניין חשוב לצורך הפטר בהוצל"פ גם לדעת מה סך החובות