טל שפר

עצה בהולה בעניין כפיית קיום דיון טרם דיון בבירור

אני זקוקה לעצה בהולה ואני מאוד אעריך ואודה שלא יפנו אותי לעו"ד אמור להתקיים דיון אחרי הפגרה בתביעה לסכום קצוב שהגיש הבנק נגדי ונגד פרודי. הבנק הגיע להסדר על מחצית הסכום, אעפ"י שהחוב הינו שלו, וכעת הדיון מתקיים נגדי. הגשתי בקשה להקפאת הליכים עד בירור התביעה באיזון משאבים מהסיבה שהתביעה לאיזון משאבים הוגשה טרם התביעה של הבנק ויש לאפשר לברר את עניין החוב במסגרת הליכי גירושין,בייחוד שפרודי אינו צד להליך ובייחוד שהחוב אינו בר איזון. הגשתי את הבקשה לבד וטענתי שזאת תהיה פגיעה קשה בזכות הקניין מאחר ומדובר בהלוואה שאיננה שלי וכי הבנק כופה עלי להחזיר הלוואה שאיננה שלי ולא אני חתמתי (כלומר הבנק התרשל) התקבלה החלטה ,שאעפ"י טענתי טענות מצדיקות ,שהרשם דוחה את בקשתי וכי הוא מעדיף לשמוע את טענות הצדדים. אני חוששת שתתקבל החלטה ,בייחוד שלא ידוע לי מה מטרת הדיון (שמיעת צדדים ,הוכחות וכו ..איך לי מושג איך זה מתנהל בהוצלפ) הגשתי בקשה לסיוע המשפטי מאחר והנני עובדת ואין לי כל הכנסה ,ונראה לי שאישור לקבלת ייצוג יקח לא פחות מחודשיים (כך הסבירו לי). מה עלי לעשות? להגיש ערעור ? להגיש בקשה למתן הבהרה? אודה לייעוץ כנה מאחר ואיבדתי אמון מוחלט במערכת המשפט שנראה שנותן יד לצד חזק/ האם להשמיע בפני הרשם ביקורת כלשהי ?

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

תבקשי עיכוב הליכים עד למתן סיוע משפטי, חשוב ביותר - ליווי של עו"ד