חיים

חייב מוגבל באמצעים באיחוד תיקים- ערבות חברה ליציאה לחו"ל

שלום. אני נמצא בסטטוס חייב מוגבל באמצעים באיחוד תיקים מזה כמה שנים, ומשלם כסדר את צו התשלומים, וממילא מעוכב יציאה מהארץ החברה בה אני עובד מתכננת נופש חברה בקפריסין לארבעה ימים (במימון החברה) ומבקשים שאגיע בדפי המידע של הוצל"פ רשום שניתן לקבל ביטול של עיכוב היציאה מהארץ ע"י ערבים שיחתמו בלשכה או על ידי הפקדת ערבות בנקאית השאלה שלי היא האם החברה יכולה להיות ערבה לי, ובמידה וכן- איך זה מתבצע? האם נציגי החברה צריכים לבוא ללשכה?

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

העברות יכולה להיות ערבות בנקאית ע"י החברה למשל סכום של כ 30% מסך החובות, אבל מאוד תלוי בסך החובות, כי אם החובת למשל 100000 ₪, הייתי מבקשת עברות בנקאית גם ש ל כל הסכום, ממליצה ללך לפנות לעו"ד