בתיה

צו ירושה

שלום אמי נפטרה ואנחנו 2 אחריות - אחות אחת נפטרה השאירה 5 ילדים ואח נפטר - רווק. השאלה שלי קניתי בזמנו רכב חדש שהוא רשום על שם אימי ושמי בלבד מאחר שאנחנו משפחה שכולה ורכשתי הרכב בזכויות משהבט. השאלה אך לרשום שהרכב שייך לי... בבקשה לצו ירושה (מאחר שאימי לא השאירה צוואה). ובנוסף יש לי יפוי כח שאימי חתמה עליו ז"ל. שהרכב שייך לי ולבעלי בלבד מאחר שהוא נקנה מכספנו - האם אפשר להעביר הרכב על שמי בזכות יפוי הכח שברשותי או חייבים לחכות לצו ירושה. ואך אציין בצו ירושה בבקשה שהרכב שייך לי תודה מראש,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תלוי בסוג יפויי הכוח אותו אתם מחזיקים. אפשר לנסות להעביר עם יפויי הכוח. אם לא יצליח, אפשר בבקשה לצו ירושה ששאר היורשים יוותרו על הרכב ואז הוא יעבור אלייך למעשה. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני