גל

הפרת הסדרי ראיה

האם אני יכול לתבוע את גרושתי על הפרת הסדרי ראיה ולבקש משמורת בבית דין רבני על אף שהתגרשנו בבית משפט לעניני משפחה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעל עוז

גל שלום, ראשית, בבית המשפט לענייני משפחה לא מתגרשים. הגירושין נעשים תמיד בבית הדין הרבני. אני מניחה שהתכוונת לשאול, האם אתה יכול להגיש תביעה בענייני משמורת לבית הדין הרבני, לאחר שהתנהלו בעבר הליכים בבית המשפט לענייני משפחה. אם לזו היתה כוונתך, הרי שהתשובה לשאלתך היא שלילית. אם וככל שניהלת הליכים בענייני משמורת והסדרי ראייה בבית המשפט לענייני משפחה קודם לגירושין, הרי שגם לאחריהם, הערכאה המוסמכת לדון באותו עניין היא בית המשפט ולא בית הדין הרבני. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני