מירי

החלטת הרבנות או בית דין למשפחה?

אני פרודה לפני גירושין עם ילד בן 15. הבן רוצה לעבור לגור עם אביו אחרי הגירושין. האם ברבנות קובעים אם ילד נשאר עם האמא או עובר לגור עם האבא או בית דין למשפחה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעל עוז

מירי שלום, שאלת המשמורת ושעות הביקור של קטין אצל הוריו תידון בערכאה המשפטית בה ייפתחו הליכים. אם תוגש תביעת משמורת לבית המשפט לענייני משפחה, אז העניין יידון בבית המשפט. אם תוגש תביעת גירושין כרוכה לבית הדין הרבני ובתביעה תיכרך סוגיית המשמורת, אז העניין יידון בבית הדין. בברכה, יעל עוז, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני