פלונית

הוגשה נגדי תביעת גירושין בבית הדין הרבני בטוענה שבגדתי

שלום, בעלי הגיש נגדי תביעת גירושין בבית הדין הרבני. הוא טען בכתב התביעה שלו שאני בוגדת ושיש לו הוכחות. אני מאד חוששת מההוכחות שהוא אומר שיש לו, למרות שאני בטוחה שלא נתפסתי... האם אני מסתכנת במשהו? אמרו לי לגשת להגיש תביעת משמורת מזונות ותביעת רכוש בבית המשפט מהר כי הוא כאילו לא תבע אותי על הדברים האלו בבית הדין הרבני. אני ממש לא רוצה להיכנס איתו למלחמות וממש רוצה להודות במה שעשיתי ולגמור עם זה. לא רוצה לגמור ברע. יש לנו שלושה ילדים, תאומים בני 3 וילד בן 5. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעל עוז

פלונית שלום, לא הבנתי משאלתך, האם בעלך כרך בתביעת הגירושין שלו גם את ענייני המשמורת, הרכוש ומזונות הילדים. אם כן, והכריכה נעשתה באופן כנה וכדין, אז נדמה כי לא יועיל לך כעת להגיש תביעות לבית המשפט לענייני משפחה, שכן בית הדין הרבני ככל הנראה יהיה בעל הסמכות לדון בעניינים האלה. אם בעלך הגיש תביעת גירושין לבית הדין הרבני ולא כרך את מי מהנושאים הללו, בהחלט יש מקום להגיש תביעה לבית המשפט על מנת להגדיל את הסיכויים שם לשמור על האינטרסים שלך. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני