הילה ליטמן

כתובה בבית הדין הרבני

שלום, מבקשת לדעת באילו מקרים אישה תהיה זכאית לתבוע כתובה בבית הדין הרבני. בעלי עזב אותי עם ארבעה ילדים. קיבלתי מזונות ילדים בבית המשפט (ולא מזונות אישה, אפילו שביקשתי) אבל אני לא חושבת שזה בסדר שלא אקבל שום דבר ואצא בלי כלום. אציין כי אין לנו רכוש בכלל והכתובה שלי על סך מליון ₪.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעל עוז

הילה שלום, אישה אשר נעזבה על ידי בעלה ואף יצאה מהנישואין ללא רכוש אשר חולק לה מכוח שנות נישואיה, הינה בעלת סיכויים טובים לקבל את כתובתה. אם וככל שבעלך בגד בך ויש בידייך הוכחות לכך, הסיכויים לקבלת הכתובה גדלים, אך גם אם לא, רצויי וכדאי להגיש תביעת כתובה במקרה שתיארת. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני