חן

תאונת דרכים בלי נפגעים ובלי ביטוח

כשהייתי חיילת נסעתי למיון והתנגש בי ברמזור מכונית והעיפה אותי על המכונית ממול, תבעתי את מי שנהג שנכנס בי, שנינו נסענו בלי ביטוח אבל אין נפגעים. תבעתי אותו תביעות קטנות, ועל העוגמת נפש שהוא רצה לשלם לי רק 200 שקל כי אצלו בכפר מתקנים ב200 שקל. ואז חסם אותי מכל מספר שהתקשרתי אליו. כיום אני עם ביטוח חובה , אז רציתי לדעת איך ילך המשפט ? מה הפסק דין יכול להיות? אני יכולה להסתבך מזה? אני רק עכשיו השתחררתי זה משפט ראשון שלי..

עו"ד זאב פרל

משאלתך אני מבין כי מדובר בתביעה בגין נזק רכוש. בפורום זה ניתן מענה לשאלות בנוגע לנזקי גוף.