אלדד

שאלה סבוכה מעט שקשורה בתאונות וירושות

היא קשורה לתחום תאונות אבל גם לירושות- מה קורה במקרה שאדם שנמצא בתהליך של תביעה לקבלת פיצוים בגלל תאונת דרכים שעבר(הוא כרגע סיים את שלב בדיקת המומחים הרפואים שבה"מש מינה לו).נפטר? האם היורשים שלו(שהם לא בני משפחתו)יכולים לתבוע את הפיצוים ואיך?איך ומה עלות התהליך? האדם הזה הוריש בצוואתו "כול כסף עתידי גם"-לחברים ולעמותות מסוימות. וכמו שרשמתי כרגע התיק כנראה הוחזר לשופט לאחר שכול הרופאים בדקו אותו.אין עוד הסכם לפשרה או משהו כזה. לציין גם שהוא נפטר לא כתוצאה מהתאונה וסיבוכה.תודה

עו"ד זאב פרל

במקרה הזה סכום התביעה לא יכלול את כל הנזקים העתידיים שהיה עתיד לקבל, אלא את נזקי העבר שלו, מהטעם שנכתב כי הפטירה אינה קשורה בקש"ס עם תאונת הדרכים, לדוגמא אובדן השנים האבודות.

אלדד

כן.אבל אני שואל האם היורשים שלו(שהם לא בני משפחתו)יכולים לתבוע את הפיצוים ואיך?איך ומה עלות התהליך?אנחנו עוד לא יודעים אם השאיר צוואה.