הלנה

תאונת דרכים - פגיעה נוירולוגית ופסיכיאטרית

שלום, לפי מה שרשום בכותבת יש לי פגיעה נוירולוגית ופסיכיאטרית, רציתי לדעת פחות או יותר כמה זמן לוקח לקבל תשובה ממינוי מומחים מטעם בית משפט.

עו"ד זאב פרל

שלום הלנה. משאלתך לא ברור אם הוגשה תביעה לבית המשפט ובמקרה ונגרמה לך פגיעה מתאונה כדאי שתפני לייעוץ פרטני. באם הוגשה תביעה לבית משפט על פי התקנות בקשה למינוי מומחה תידון לפחות 60 יום לאחר הגשת כתב ההגנה או כתב התשובה.

הלנה

הוגשה תביעה, והייתי כבר אצל מינוי מומחים. עברה כבר למעלה מחצי שנה מאז שהייתי אצלהם ועדיין לא קיבלתי תשובה. רציתי לדעת אם יש פרק זמן מסויים שהמומחים צריכים לתת תשובה סופית לגבי אחוזי הנכות בתאונה?