אלי ביטון

בהמשך לשאלתי מ-16/6 לגבי נפגע שמיועד ללכת להוסטל

לא הבנתי את כול תשובתיך: 1.מה זה שק"ד? 2.הבנתיי שקשה מאוד לסתור את חווות הדעת של המומחים הרפואים בד"כ.לא? יש לך קישור לפסקי דין כאלו במקרה? 3.חבר שלי הוא הנפגע,ומיועד ללכת להוסטל.הענין הואא שאני משכנע אותו שיבטל את התביעה כי מימלא הדיור המוגן יקחו את כול הכסף.אז בשביל מה לטרוח?או שאני טועה?

עו"ד זאב פרל

1. שיקול דעת. 2. נכון. אך לעיתים בעקבות חקירת עורך דין מומחים מעדכנים את חוות הדעת שלהם. בעניין פסקי הדין ראוי שתפנה את חברך לעו"ד המתמחה בתחום. 3. כדאי שתפנה את חברך לייצוג פרטני על מנת שעו"ד הדין יוכל לבדוק ולתת המלצה הנוגעת למקרה הספציפי.