בן

אי מסירת פרטים בתאונת דרכים

שלום רב, בעת תאונה בה נגרם נזק בלבד סירב הנהג למסור פרטים, הוגשה תלונה במשטרת ישראל אך מעל לחודש וחצי שלא הועברו אלי פרטי הנהג או פרט מידע כלשהוא המאפשר לי להתקדם בנושא. פניות למשטרה זכו למענה לקוני כי הנושא בחקירה וכי עלי להמתין (זמן בלתי מוגדר, כי הרי יש הרבה חקירות פתוחות...) מה אומר החוק בנושא - מה מחויבות המשטרה מבחינת העברת פרטים לאזרח שהגיש תלונה, ובכלל עד כמה יכולה המשטרה למרוח את הנושא? תודה.

עו"ד זאב פרל

שלום בן. פורום זה עוסק בנזקי גוף ולא בפן הפלילי של תאונות דרכים. כדאי שתפנה לפורום המתאים